13 Temmuz 2011 Çarşamba
Külah tatlısı (torpil)
Milföy hamurlarını merdaneyle inceltip 2 cm'lik şeritler kesin ve külah kalıbı şekli verebileceğiniz herhangi bir folyo- yağlı kağıt, vs.. ben iyice tembel işi yaptım ve evdeki dondurma külahlarına sardım kalanını kesip onları da kase şeklinde yaptım :=)
Kreması: Kafama göre birşeyler karıştırdım :) 1 paket damla sakızlı kremoleyi üzerindeki tariften yarım bardak fazla sütle hazırlayıp içine 1 poşet şanti ve yarım paket labne peyniri 1 pk vanilya ekleyip çırpın.
Kremayı krema sıkacağıyla külahlara- kaselere doldurup süsleyin...
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder