15 Temmuz 2010 Perşembe

Bisküvili Supangle

Klasik bir tarif...
Görüntü çok acele servis edildiği için pek şık olmasa da lezzeti tavsiye edilir :)
Çok lezzetli oluyor, hatta un ve şeker miktarını tam 1 dolu bardak yaparsanız ve buzlukta bir saat bekletirseniz Frigola dondurması gibi oluyor tadı :)


Hazırlanışı:

* 1 litre süt, 1'er bardağa yakın şeker ve un ( unun bir kısmı yerine nişasta da olabilir), 1 pakete yakın kakao ve 1 yumurtayı blender ya da mikserde çırpıp ocakta pişirin. Pişince içine 1 paket vanilya ve biraz margarin ekleyip tekrar çırpın. Pişince ister küçük kaselere ister borcama bisküvi üzerine dökün. Soğuyunca en az 2 saat buzdolabında soğutun.

Hiç yorum yok: