Anneciğimin köydeki bir arkadaşında tadıp çok beğendiği bu yemeği biz de denedik, bize çok hitap eden bir yemek oldu. Kabak ve hafif yemekleri sevenler için ideal bir çeşit.
TARİFİ:
* Kabakları soyup kızartmalık gibi dilimleyin
* Tepsiye her biri bir diğerinin yarısının üzerine gelecek şekilde dizin
* orta büyüklükte bir tepsiyse 2 yumurta 2 bardak sütü 1 kaşık unla blenderdan geçirip tuz karabiber ekleyip kabakların üzerine dökün
* Sütünü çekmeye başlayınca fırından çıkarmaya 10 dakika kala kaşar peyniri rendeleyip üzerine serpin, kaşarlar kızarınca fırından çıkarın.
* Afiyet olsun...
8 Kasım 2011 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Hello. And Bye.
Yorum Gönder