* Temizlenmiş somonları yıkıyoruz
* Fırın poşetine çok az un koyarak çalkalıyoruz sonra az zeytinyağı ve tuz ekliyoruz.
* Balığı da poşete yerleştirip poşeti bağlıyoruz
* Poşeti toplu iğneyle 5-10 yerinden deliyoruz ve fırınlıyoruz
Hepsi bu kadar.
Göbek marul, mor lahana, havuç rendesi, taze soğan, zeytinyağıyla çok ama çok sevdiğim salata çeşidi. mısır da çok yakışıyor.
Burda da aynı salatanın ton balıklısını yapıp okula götürmüştüm. Okulda arkadaşlarla light öğlen yemeği menülerimizden birisi. Ama o dönem çok kısa sürdü malesef herkes çabuk bıktı getirmiyor artık kimse, kalorili şeylere devam :(
1 yorum:
poşete koyarken sarımsak ve baharatlar eklerseniz gerçekten guzel olur
Yorum Gönder