4 Haziran 2010 Cuma

İsrail'i kınıyoruz !!!

Mümkün olduğu kadar bu markaları kullanmamaya çalışacağım ama her alanda tüm iyi markaları ele geçirmişler malesef :SS

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayrıca yardım elçilerini öldüren İsrailli askere madalya verilmiştir, başarısı ellerinde silah olmayan birkaç yardım gönüllüsünü helikopterlerle, son teknolojik silahlar ve donanımlarla öldürmüş olmasıdır. İsrail tarihinde hiç gerçek savaş görmemiş demekki.. Zalimliklerine Şerefsizlik ekleyip iyice bir adileşiyorlar.

Yahudiler Firavun hanedanı gibi davranıyor, müslüman insanları çocukları zalimce katlediyor, zamanında firavunda onların çocuklarını bebeklerini öldürmüştü sonrada ülkelerinden çıkarıp sürmüştü. Dinlerini zamanla değiştiren bu millet Musaya değil Firavuna benzediler, Firavun intikamını aldı, dünyada bundan güzel intikam olamazdı da, onun gibiler artık.

Ancak firavunu zamanında Anadoludaki savaşçılar Hititler yenmişlerdir, bunu unutmasın firavun soyu olan lanetlenmiş israil.. Hepsi firavunun kucağından geçti tabiki o çocuklar musadan sonra büyüdü ve yeni ülkelerine hakim oldular yanlız sorun olan kendilerini iman ediyor sanmaları. Tam aksine İsyan ediyorlar ama haberleri yok!..