24 Haziran 2010 Perşembe
Hindistan Tatlısı
Tarif okuldan arkadaşım Güler Hoca'dan, harika ve çok şık bir lezzet, her yiyen tarifi illa ki alıyor, nefis çünkü :)
biraz uğraştırıyor ama emin olun değiyor ...
Tabanı:
125 gram margarin ve 1 bardak irmiği yaklaşık 20 dk kavurup içine 3 bardak süt
ve 1 bardak şeker ekle ( bildiğin irmik helvası oluyo ama daha sütlüsü, o hali bile nefis :))
Muhalebi yap vanilya ekle
borcama ser
2. kat:
500 gram havuç
1 brd süt
yarım bardak şeker
pişir, üzerine ser (biraz uzun sürede pişiyor ağzı açık pişecek)
İstersen ceviz
3. kat:
krem şanti hazırla üzerine ser
Üzerine mevsim meyveleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder